emmakim.blogg.se

hur mycket kommer det att kosta att reparera min iphone-skärm?

om du har knäckt din iphone-skärm har du ett antal alternativ.

 få lite tejp eller ett skärmskydd och soldat på

en tillfällig fix som tejp eller ett skärmskydd är bra på kort sikt. det kommer att hindra dig från att skära fingret på de mindre glasbitarna och i de flesta fall förblir telefonen funktionell. för de flesta kan detta dock bara vara en kortsiktig lösning. låt oss vara ärliga, din telefon ser rörig ut och den fungerar verkligen inte lika bra täckt av tejp.

lägg din telefon i lådan och skaffa en ny

om du har en riktigt gammal telefon, eller om ditt kontrakt bara råkar förnyas kan detta vara alternativet för dig. att reparera skärmen på en riktigt gammal telefon är förmodligen inte vettigt eftersom kostnaden för skärmen kommer att vara större än värdet på telefonen. om ditt kontrakt ska förnyas kan du antingen lägga det i lådan och glömma det, eller om det är en nyare telefon kan det vara bättre att få den reparerad och sälja den vidare eller byta in den.

få din iphone reparerad

att få din iphone-skärm reparerad är ofta det mest kostnadseffektiva alternativet. om det inte är något annat fel på telefonen, varför skulle du göra något annat?

hos swoppit kan du få ett pris för att byta ut din trasiga iphone-skärm på några sekunder. lägg bara in ditt postnummer i rutan, välj din telefonmodell, välj ditt problem och ett pris för att reparera din telefonskärm kommer att visas.